Fair Flowers Fair Plantsfair plant.jpg

Ook wij van Bloembinderij de Mare staan niet stil en hebben ook ffp bloemen en planten in ons assortiment. En letten wij bij de inkoop van ons ruime assortiement op bloemen van het seizoen .. Dit is minder belastend voor het milieu. Als u dus een bloemist voor de toekomst zoekt zijn wij de juiste MVO partner. Vraag naar de mogelijke heden info@alkmaarbloemen.nl

Living a fair future!

Als consument kiest u bewust voor eerlijke producten. Dit vinden we niet alleen belangrijk voor ons voedsel. Ook van bloemen en planten die we kopen, willen we weten of de producten op een verantwoorde manier geteeld zijn. Fair Flowers Fair Plants is hét consumentenlabel dat u deze garantie geeft.

Kies bewust voor duurzaam

Fair Flowers Fair Plants is een keurmerk, een label dat hangt aan bloemen en planten afkomstig van kwekers, die voldoen aan de hoogste eisen. Eisen op het gebied van milieu en personeel. Denk hierbij aan arbeidsomstandigheden, hygiëne en veiligheid. Op deze website vindt u meer informatie, zodat u bewust kunt kiezen voor duurzame bloemen en planten.

Internationaal draagvlak

Fair Flowers Fair Plants-producten worden overal ter wereld geteeld en zijn te koop in verschillende landen in Europa. Ieder land kent zo z'n eigen richtlijnen. Internationale organisaties voor kwekers en handelaren, vakbonden, milieu- en mensenrechtenorganisaties hebben dan ook een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van Fair Flowers Fair Plants. Deze partijen zijn nog altijd actief betrokken bij de uitvoering en ontwikkeling van het programma.

Doe mee!

Samenwerken aan een beter leefklimaat. Ook u kunt daarbij helpen. Nog niet overtuigd? Ga dan naar onze pagina met de 10 redenen om voor Fair Flowers Fair Plants te kiezen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder